033-722 42 00 info@dalsjofors.nu

Hyresgäster

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka och försälja textilvaror.

Home of Textile Scandinavia AB bedriver verksamhet inom möbel- och inredningsbranschen i Europa med fokus på den skandinaviska marknaden under de två varumärkena Boel & Jan och Jakobsdals. 

Home of Textiles varumärken skapar trendig inredning och livsstil som inspirerar till unika rum och miljöer genom att tillföra känsla, själ och attityd. 

Coats-koncernens distributionsbolag för Sverige och Danmark. Vi marknadsför, säljer och distribuerar sytråd, blixtlås, kardborreband och 3M reflexband till industrimarknaden.

Dalsjöfors Bibliotek är sedan 1993 beläget i gamla Almedahls huvudkontor. Borås Stads kulturnämnd driver också Almedahls Fabriksmuseum i Dalsjöfors.

Hos oss på Folktandvården Dalsjöfors får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister. Hos oss kan du känna dig trygg.

Huvudsaken är dina fötter!
I mer än 60 år har vi utvecklat och tillverkat strumpor i Sverige.
Välmående fötter ger ett långt liv.
Vi bryr oss om dina fötter, gör du?

X MOMS profilerar företag som vill kommunicera med både hjärta och hjärna! X MOMS är företaget som specialiserat sig på identitetsstärkande produkter/koncept till företag, föreningar och organisationer.

 

I mitten av oktober 2019 flyttar Dalsjöfors hälsocenter in på Dalsjöfors Företagspark.

Mer info kommer

Mer info kommer

Morris startade 2004 av Jan och Eva Alsén och är idag ett väl etablerat varumärke inom konfektion och finns representerade i Skandinaviens 260 främsta modebutiker.

Varumärket designar och marknadsför idag tre koncept för både herr och dam; Morris Stockholm, Morris Heritage och Morris Lady, för den medvetne kunden som uppskattar klassisk konfektion.

Afswedala vill vara med och påverka!
Efter att flera år ha jobbat med egna kollektioner satsar de nu på konceptet afswedala Hotell.
Produkter de levererar är bland andra unika sänglinnen, frotté, badtofflor, sänggavlar.