Hyresgäster

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka och försälja textilvaror.

Boel & Jan har ett brett sortiment av färdigsydd hemtextil som gardiner, kuddar, dukar och tyger på metervara m.m. Våra kollektioner ligger rätt i tiden med fokus på att skapa en hemtrevlig miljö. Vi är en grossist som levererar till återförsäljare i hela landet.

Coats-koncernens distributionsbolag för Sverige och Danmark. Vi marknadsför, säljer och distribuerar sytråd, blixtlås, kardborreband och 3M reflexband till industrimarknaden.

Dalsjöfors Bibliotek är sedan 1993 beläget i gamla Almedahls huvudkontor. Borås Stads kulturnämnd driver också Almedahls Fabriksmuseum i Dalsjöfors.

Hos oss på Folktandvården Dalsjöfors får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister. Hos oss kan du känna dig trygg.

Huvudsaken är dina fötter!
I mer än 60 år har vi utvecklat och tillverkat strumpor i Sverige.
Välmående fötter ger ett långt liv.
Vi bryr oss om dina fötter, gör du?

X MOMS profilerar företag som vill kommunicera med både hjärta och hjärna! X MOMS är företaget som specialiserat sig på identitetsstärkande produkter/koncept till företag, föreningar och organisationer.

Drivkraften för oss på Losotech är att med innovativa idéer och teknologisk utveckling ta fram produkter för att kunna förbättra miljön både för naturen och för människan i arbetslivet. Dessutom gör vi hanteringen av frakter mer effektiva och ekonomiskt lönsamma för våra kunder vilket gör oss unika på marknaden.

Kicker Trike G1 är en helt ny moduluppbyggd sparkcykel. En helsvensk konstruktion för optimalt användande, anpassad för nordiska förhållanden och fungerar lika bra ute som inne.

Q4 design och retro säljer skandinavisk design, gamla och nya saker i Sverige och på den europeiska marknaden

On Control AB utvecklar och tillverkar elektronikprodukter i små serier för industri, byggsektorn och offentlig miljö. Den huvudsakliga verksamhet består av utveckling och produktion av styr- och övervakningsenheter för brand/brandgasspjäll.

Afswedala vill vara med och påverka!
Efter att flera år ha jobbat med egna kollektioner satsar de nu på konceptet afswedala Hotell.
Produkter de levererar är bland andra unika sänglinnen, frotté, badtofflor, sänggavlar.