033-722 42 00 info@dalsjofors.nu

Hyresgäster

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka och försälja textilvaror.

Home of Textile Scandinavia AB bedriver verksamhet inom möbel- och inredningsbranschen i Europa med fokus på den skandinaviska marknaden under de två varumärkena Boel & Jan och Jakobsdals. 

Home of Textiles varumärken skapar trendig inredning och livsstil som inspirerar till unika rum och miljöer genom att tillföra känsla, själ och attityd. 

Coats-koncernens distributionsbolag för Sverige, Norge och Danmark. Vi marknadsför, säljer och distribuerar sytråd, blixtlås, kardborreband och 3M reflexband till industrimarknaden.

Dalsjöfors Bibliotek är sedan 1993 beläget i gamla Almedahls huvudkontor. Borås Stads kulturnämnd driver också Almedahls Fabriksmuseum i Dalsjöfors.

Hos oss på Folktandvården Dalsjöfors får du ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet. Vi hjälper både vuxna och barn med det mesta från en vanlig undersökning till mer komplicerad tandvård och vi har nära samarbete med våra specialister. Hos oss kan du känna dig trygg.

Huvudsaken är dina fötter!
I mer än 60 år har vi utvecklat och tillverkat strumpor i Sverige.
Välmående fötter ger ett långt liv.
Vi bryr oss om dina fötter, gör du?

X MOMS profilerar företag som vill kommunicera med både hjärta och hjärna! X MOMS är företaget som specialiserat sig på identitetsstärkande produkter/koncept till företag, föreningar och organisationer.

Ett gym mitt i Dalsjöfors! Slipp att pendla in till gymmen i Borås utan kom in till Sofia som hjälper dig starta upp ett medlemskap och sedan är det bara att sätta igång – här finns något för alla! Välkomna in!

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Helping our customers provide better visitor experiences to their towns and cities by providing them with the latest technologies including journey planning and parking apps, contactless transactions, ABT and Open Payment technologies

Morris startade 2004 av Jan och Eva Alsén och är idag ett väl etablerat varumärke inom konfektion och finns representerade i Skandinaviens 260 främsta modebutiker.

Varumärket designar och marknadsför idag tre koncept för både herr och dam; Morris Stockholm, Morris Heritage och Morris Lady, för den medvetne kunden som uppskattar klassisk konfektion.

Afswedala vill vara med och påverka!
Efter att flera år ha jobbat med egna kollektioner satsar de nu på konceptet afswedala Hotell.
Produkter de levererar är bland andra unika sänglinnen, frotté, badtofflor, sänggavlar.

TEXTILTRADITION FRÅN 1891
VÅRT HJÄRTA KLAPPAR FÖR SKJORTOR

Vi är experter på skjortor. Vårt sortiment håller högsta kvalitet och är utvecklat med precision i varje detalj såväl när det gäller materialval som modeller och passform.

Med hjälp av våra konfektionskunskaper kan vi även anpassa våra skjortor till dina önskemål så att du får en skjorta som är perfekt för dig – utan kompromisser.

dalsjoforspadelplace

Spela padel i gemytlig miljö, 2 dubbelbanor och 1 singelbana.
Dalsjöfors Padelplace, där du utvecklar ditt padelspel och känsla för spelet.

Vågar du anta utmaningen?

Dalshestre Tapetserarverkstad utför omklädning, omstoppning,
sömnad och reparation av möbler samt dynor.
Med expertis och kreativitet förvandlar vi gamla möbler till personliga och tidlösa favoriter, skräddarsydda efter dina önskemål och behov.

Vill ni bli vår nästa hyresgäst? Hör av er så tar vi en diskussion!