033-722 42 00 info@dalsjofors.nu

Lokaler Borås

Letar du efter lokaler i Borås?

Letar du efter lediga lokaler Borås? Då har du kommit rätt. Det kan vara svårt att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet men vi är säkra på att du kommer att imponeras av vår unika kontorsmiljö. Du är alltid välkommen på ett besök!

Vi erbjuder inte enbart en modern logistikhall med gods in på ena sidan och gods ut på andra. Våra lediga lokaler Borås har en unik själ och andas ren industrihistoria där textilindustrin i första hand genomsyrat Borås och Dalsjöfors.

Här kan de råa, gamla industrilokalerna möta ny modern design på ett spännande sätt.

Vare sig ni är ute efter lediga lokaler Borås för kontor, lager, butik eller annan verksamhet finns möjligheterna på Dalsjöfors Företagspark. De rejäla byggkonstruktionerna gör det möjligt att anpassa lokaler Borås helt efter era önskemål och behov.

Vi erbjuder unika lediga lokaler Borås och kontorslösningar med rustika och dekorativa detaljer som gör våra kontor, lager och lokaler unika.

Vi erbjuder lokaler Borås på 12 – 240 kvm i Dalsjöfors eller Borås. Vi har en unik takvåning med pentry, toalett, 9 kontor och ett konferansrum. Helt nyrenoverat 2009.
Det är ett vackert och modernt kontorshotell med möjlighet att hyra enstaka kontor

Våra kontor är helt unika i sitt slag och vi erbjuder en rang av olika kontorsmöjligheter som passar era unika behov.

Vi har en kombi på 90 kvm, takvåning med vackra detaljer. Lämplig till butik, ateljé eller liknande företag.

Vi har en stor kontorsvåning med möjlighet att hyra hela eller delar av våningen. Kontorsmöjligheter på 12 – 400 kvm med matsal, toaletter, pentry och allt man behöver för ett modernt och välkomnande kontor. Våningen är fördelat på 12 kontor.

Vare sig ni är ute efter lediga lokaler Borås för kontor, lager, butik eller annan verksamhet finns möjligheterna på Dalsjöfors Företagspark. De rejäla byggkonstruktionerna gör det möjligt att anpassa lokalerna helt efter era önskemål och behov.

Närheten till Borås och riksväg 40 ger möjligheter till effektiva och snabba transporter. Ta en titt på några av våra lediga lokaler Borås eller hör med våra hyresgäster om hur de trivs i Dalsjöfors och Borås.

Varmt välkomna på ett besök till vår unika kontorsfastighet!

ledig-lokal-boras

Hitta lediga lokaler i Borås med karaktär & historia!

Vi har Lediga Lokaler i Borås!

Vi på Dalsjöfors Företagspark har ett stort utbud av lediga lokaler i Borås (i vackra Dalsjöfors närmare bestämt med perfekt & smidig anslutning via R40). Läs mer om oss här på vår hemsida och kontakta oss för mer information!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande